CAMPANYA POSA FIL A LES PARAULES

Del 7 al 17 de juny de 2021 a 31 establiments comercials de Santa Coloma de Gramenet

Trenta-un establiments comercials de Santa Coloma de Gramenet participen a la campanya “Posa fil a les paraules” que han dissenyat els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Ramon Berenguer IV.

Entre el 7 i el 17 de juny, cada establiment tindrà un cartell a l’aparador amb diverses paraules relacionades amb el seu sector d’activitat. Per poder participar a la campanya caldrà trobar la paraula intrusa que no encaixa amb la resta. 

Es podrà utilitzar un codi QR i una URL per accedir a un formulari i escriure-hi la paraula que no encaixa. Totes les persones que hi participin entraran al sorteig d’una Targeta Ciutat de l’Agrupació del Comerç i la Industria per valor de 40 euros.

Aquesta campanya és fruit de la col·laboració entre l’Agrupació del Comerç i la Indústria, l’Institut Ramon Berenguer IV i el CNL L’Heura i té com a objectius fomentar el comerç de proximitat i l’ús del català, alhora que posa en valor la formació adquirida per l’alumnat de l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet.