Què fem?L'Agrupació del Comerç i la Indústria hem nascut amb la voluntat de representar totes les activitats econòmiques i treballar pel present i futur econòmic de la ciutat.
Promovem estratègies per afavorir i enfortir els llaços entre la ciutat, la cultura, el comerç i els serveis. Generem actuacions de dinamitzacions que visibilitzen el comerç per fer de Santa Coloma de Gramenet un gran aparador per a que la gent hi trobi tot el que busca entre tot el comerç de qualitat que hi ha. També oferim un gran ventall de serveis als nostres socis per ajudar, formar i donar suport en totes les seves necessitats.

Amb una gestió professionalitzada, a l’Agrupació portem ja 30 anys defensant el comerç i generant gran accions històriques com l’Expocoloma, l’Open Night o les Passarel·les. Hem introduït les noves tendències com el Black Friday o el comerç on-line o el comerç on-line a comprasantacoloma.cat i apostem per les noves tecnologies com la Targeta Ciutat, una eina molt important de fidelització pel comerç.

Et convidem a ser part de l’Agrupació si tens una activitat econòmica per fer més i millor la nostra tasca.