Agrupació de Comerç i Indústria de Santa Coloma de Gramenet


L’Agrupació del Comerç i la Indústria representa totes les activitats econòmiques de la ciutat i treballa pel present i futur econòmic de la ciutat.

Defensem els interessos del sector comercial de la ciutat, fomentem l’associacionisme de les empreses (territorialment i sectorial) i defensem el model comercial autòcton, tot potenciant els valors cívics. Ciutat, Cultura, Comerç.
Treballem des de la unió per aconseguir els objectius, la unió es la base en una ciutat compacta com ho és Santa Coloma de Gramenet

“JUNTS SEREM MÉS FORTS”

Ens coordinem i generem actuacions globals, però respectant les accions concretes que cada eix comercial i sector estigui promocionant, responent als seus objectius i Plans de Dinamització, respectant la seva pròpia personalitat.

Promovem el comerç així com estratègies per afavorir i enfortir els llaços entre la ciutat, la cultura, el comerç i els serveis. Volem organitzar i promoure la ciutat amb una gestió continuada i professional.

Desenvolupem activitats que permetin evitar la fugida de clients i defensem els interessos dels comerciants i associats. Projectes de fidelització i promoció com el totama.cat, la targeta ciutat i el Marketplace comprasantacoloma.cat, que aconsegueixen mantenir i atraure possibles clients d’altres poblacions.

 

Si vols associar-te posat en contacte amb nosaltres:

Truca al 933 857 904
Envia un correu a info@totama.cat
Vine al carrer Sant Carles 14 (de 09 a 14h) o sol·licita visita en una altre hora.