Els sabors del món


Els Sabors del Món, una cita obligada per als amants de la gastronomia multicultural, que oferirà tallers, música i degustacions culinàries per a gaudir amb tota la família. Aquests esdeveniment culinari tanca el programa d’activitats Santa Coloma deGusta, de promoció de la restauració i la gastronomia local, que s’ha celebrat durant aquest mes de maig a diferents espais i establiments de Santa Coloma.

Els Sabors del Món és una bona oportunitat per conèixer la cuina de diferents països que es poden tastar a Santa Coloma, com és el cas de la cuina japonesa, la italiana, la xinesa, marroquina i la hindú, entre altres. Enguany una de les novetats és la segona edició del Glossari els sabors del món, un diccionari digital de termes (obra de L’Heura i el TERMCAT) per conèixer els noms de diferents productes alimentaris i d’elaboracions gastronòmiques d’arreu del món. En aquesta edició s’han afegit termes de productes com el tofu amb ous mil·lenaris, l’amanida de lliris d’un dia amb salsa, la fondue xinesa, la pell de tofu amb cacauets pelats, el rave rusticà amb orelles de Judes, tangyuan, xiitake amb choy sum, maduixa xinesa i gelatina de midó entre altres.