Convocat˛ria Assemblea General 2019


Des de la junta directiva de l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet s’informa de la convocatòria de l'assemblea anual ordinària del proper 28 de febrer de 2019 a les 20:30h (primera convocatòria) i 21:00h (segona convocatòria) que tindrà lloc al local “The Corner” situat a l’Avinguda Generalitat nº 5, 1ª planta.

La vostra participació és important per a fer del projecte de tots un èxit. Es presentarà el nou pla de treball 2019 amb noves accions i amb nous objectius. Situem el Comerç i Empreses de serveis de la nostre ciutat com a referent de qualitat i proximitat!. Per a fer-ho possible cal la implicació de tots. Per tant, aquest 2019 s’encara amb un programa ampli d’activitats que cal consolidar per a dotar al comerç d’espais de visualització, promoció i presència pública.

Us recomanem que, davant la improbabilitat que s’obtingui el quòrum necessari per a la constitució vàlida de les assemblees en la primera convocatòria, assistiu en l’horari previst per a la segona a les 21h., amb la qual cosa podreu evitar esperes innecessàries. Si no podeu assistir, sempre podeu fer les vostres aportacions via correu electrònic. Així mateix, us recordo que podeu delegar el vostre vot, si ho sol·liciteu.

L’agrupació del Comerç és una eina a l’abast de tots els socis. Dubtes, preguntes, ajuda i qualsevol assessorament que ens arriba és gestionat el més ràpid possible. I qualsevol activitat que es proposi serà sempre benvinguda i implementada. 

Des de la Junta animen als empresaris de la nostre ciutat a formar part de l’Agrupació a ser partícips de les accions i a cooperar en grup per aconseguir millorar econòmicament la nostra ciutat i particularment els seus comerços. És important també l’aposta per la innovació i la formació, per això proposem als socis que aprofitin els cursos i tallers que es realitzen.

 

NOTA: Amb la finalitat d’aconseguir un funcionament òptim en el desenvolupament de les assemblees, us agrairem que confirmeu la vostra assistència el tel. 933.857.904 de 09h a 12h. o bé al correu electrònic: soci@santacolomatotama.cat amb assumpte confirmació assistència l'assemblea anual ordinària 2019.