comprasantacoloma.cat


L’Ajuntament de Santa Coloma, amb el suport de l’Agrupació del Comerç i la Indústria i els mercats municipals, posa en marxa una plataforma de compres en línia per impulsar i modernitzar el comerç local, en el marc de les mesures econòmiques per tal de pal·liar els efectes de la COVID-19.

La plataforma comprasantacoloma.cat permet a la ciutadania fer comandes per internet a parades dels mercats municipals i establiments d’alimentació de la ciutat i rebre-les al domicili de forma gratuïta.

Amb pocs clics podreu fer una comanda als comerços i mercats de sempre, amb productes de proximitat i de qualitat, sense sortir de casa i amb la comoditat de rebre la compra l’endemà mateix.

Aquest portal preveu la incorporació també de la Grama com a mitjà de pagament i la Targeta Ciutat com a sistema de fidelització. 

Des de l’Agrupació us animem a tots a formar part d’aquest projecte, de modernitzar el teixit comercial però quedant-nos a casa!

Tots els comerços que estigueu interessats a formar part del projecte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: comprasantacoloma@totama.cat